Voksbehandling

Få fjernet uønsket hår skånsomt og effektivt

Hos Epsilon anvender vi kvalitets voks fra Cirépil til at fjerne uønsket hår på mindre områder. Hot wax er en varm voks der har til fordel at voksen kun klæber sig til hårene og ikke huden hvilket resulterer i et flottere og mere holdbart resultat samt din hud undgår knap så meget slid. Derudover fjerner Cirépil også dine hår ved roden hvilket sikrer en længere hårfri periode.

Vi benytter os af strips metoden til større områder med kropsbehåring, da den er effektiv og god til dig der gerne vil have et hurtigt og perfekt resultat. Hårene bør være 5 mm lange eller mere.

Body sugaring er den mest skånsomme voks metode, derfor er det også den vi benytter til bland andet brazil (intim voks behandling) Ligsom de andre metoder efterlader den huden fri for hår og blød. Med sugaring kan vi fjerne hår helt ned til 2 mm, men det er altid bedst at hårende er omkring 5 mm.

Gør voksbehandling til en rutine

Ved flere voksbehandlinger vil du over tid opleve færre hår vokser ud igen samtidig med at dine hår bliver finere.  Du vil skåne din hud og undgå røde knopper og indgroet hår. Vi anbefaler derfor at du får voksbehandling hver 4. uge.

Åbningstider

Mandag: 9.00 – 15.00
Tirsdag: 9.00 – 17.00
Onsdag: 9.00 – 17.00
Torsdag: 9.00 – 15.00
Fredag: 9.00 – 15.00
Lørdag – søndag: Lukket