Spraytan

Få en lækker sommerglød helt uden at skade din hud

Med en spraytan hos Epsilon sikrer vi dig en lækker sommerglød på få minutter, helt uden at skade din hud. Vi ved alle at solen skader vores hud, men med en spraytan behøver du ikke at gå på kompromis med din kulør.

Vi benytter kvalitetsprodukter fra Minetan, som sikrer dig det pæneste og mest holdbare resultat. Produkterne fra Minetan er lugtfri og tørrer hurtigt.

En spraytan holder 7 – 10 dage alt efter hvor tit og hvor lange bade du tager.

Før, under og efter

Før spraytan er det en god ide at bruge Minetans Tan Eraser til at gøre huden klar til behandling. Den fjerner også gammel tan produkt. Hvis du ikke har Tan Eraser kan du benytte en body scrub. Undgå parfume og deodorant.

Når du ankommer til din tid er det vigtigt at du har løst tøj på, så du ikke risikere at ødelægge din nye lækre kulør. Skulle der komme en smule farve på dit tøj, kan det sagtens gå af i vask.

Efter din spraytan behandling skal du skylle overskudsfarven af. Dette kan du allerede gøre efter en time, men du kan med fordel lade den sidde i længere tid. En god måde at finde ud af hvornår du skal skylle dig er at din spraytan skal være en tone mørkere end hvad du ønsker som endeligt resultat.  Efter du har skyllet dig vil din kulør trække op og først dagen efter har du det endelige resultat.

Hvis du ønsker at holde din spraytan ved lige, kan du med fordel bruge Minetan Tan Booster. Dette er en hvid skum som giver dig en smule farve, men er med til at holde din spraytan flot i flere dage.

Åbningstider

Mandag: Efter aftaler
Tirsdag: 9.00 – 18.00
Onsdag: 9.00 – 19.00
Torsdag: 9.00 – 15.00
Fredag: 9.00 – 17.00
Lørdag – søndag: Lukket