Negle og negletekniker i Aalborg

Få flotte og velplejede negle af vores negletekniker i Aalborg

Leder du efter en negletekniker i Aalborg? Vores negleteknikere er kreative og perfektionistiske når det kommer til dine negle, uanset om du ønsker længere negle med gele forlængelse eller en gel polish på egne negle. Kun fantasien sætter grænser for udtrykket på dine negle, da vores professionelle produkter fra The Gel Bottle findes i et hav af farver og kan til enhver tid kombineres med glimmer, similisten og nailart.

Vores negletekniker Pernille er meget stolt af at kunne kalde sig ambassadør for The Gel Bottle Danmark.

Pedicure

Dine fødder er på overarbejde hver dag for at hjælpe dig igennem dagen. De er ofte pakket ind i både strømper og sko, men når solen begynder at skinne og det er tid til at pakke fødderne ud, har de været glemt hele vinteren, så hvorfor ikke forkæle dem med en pedicure? Vi tilbyder gel polish på dine vinter trætte fødder.

 

Kontakt os for en negletekniker og få lavet flotte negle

Du er altid velkommen til at kontake os, hvis du leder efter en negletekniker i Aalborg, som kan ordne dine negle. Hvis du ønsker at høre mere om vores behandlinger eller hvad vi kan tilbyde dig, så kontakt os i dag. Du kan ringe til 40 90 05 35 eller sende en mail til epsilonaalborg@hotmail.com

Åbningstider

Mandag: 9.00 – 15.00
Tirsdag: 9.00 – 17.00
Onsdag: 9.00 – 17.00
Torsdag: 9.00 – 15.00
Fredag: 9.00 – 15.00
Lørdag – søndag: Lukket

Flere tider er tilgængelige på vores booking, så tjek altid der.