Handelsbetingelser

Handelsbetingelser

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra Epsilon. Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem dig som køber og Epsilon.

Betaling

Hos Epsilon kan du betale med:

· Betalingskort, herunder Dankort, Visa/Dankort, Visa Electron.

· MobilePay Online

 

Vi tager ikke gebyr ved betaling og beløbet hæves først, når varerne sendes fra Epsilon. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.

 

Levering

Vi sender og pakker varen indenfor 1-3hverdage. Vi forbeholder os ret til forsinkelser alt efter ordrens størrelse og indhold. Levering af varer fra Epsilon anses for sket, når du som forbrugeren har fået varen udleveret. Risikoen og ansvaret for varer købt hos Epsilon overgår først til dig som forbruger på leveringstidspunktet. Fragten afhænger af leveringsland, forsendelsesmetode og ordrestørrelsen.

 

Forsendelse

Vi sender alle hverdage med Post Nord. Alle forsendelser sendes som pakker med tracking nr.

Du har følgende fragt muligheder:

Posthus/postboks 39.-

Hjemmelevering 54.-

Ved køb over 400.- leverer vi fragtfri til nærmeste posthus/postboks.

 

Fortrydelsesret

Epsilon yder 14 dages fortrydelsesret.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.

Fortrydelsesretten frafalder såfremt at:

· Forseglede produkter er blevet brudt efter levering og produkter af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnede til at blive returneret ved brudt forsegling.

· Produkter som må antages at blive forringet eller forældet hurtigt.

Du kan give besked om du ønsker at benytte din fortrydelsesret ved at sende en mail til epsilonaalborg@hotmail.com Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

 

Fortrydelse af en del af købet

Hvis du har købt flere varer hos os på samme ordre, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre. Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

 

Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen ved fortrydelse af køb. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

 

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet. Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvis du fortryder købet af en vare, skal varen sendes til:

Epsilon Aalborg ApS Vesterbro 65 st. Tv, 9000 Aalborg

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.

Hvad skal jeg sende med tilbage? Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen.

Inden du sender dine varer retur, bedes du kontakte os på epsilonaalborg@hotmail.com

 

Er reklamationen sendt tilbage i forsvarlig emballage. Varen sendes til:

Epsilon Aalborg ApS Vesterbro 65 st. Tv, 9000 Aalborg

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.

Når du returnerer varen, bedes du vedlægge en detaljeret beskrivelse af problemet. Derudover bedes du medsende ordrenummer, navn, telefonnummer og registeringsnummer og kontonummer til tilbageførsel.

Skulle der være fejl ved en vare, eller modtager du en forkert vare, afholder vi naturligvis alle udgifter til returnering og sender dig øjeblikkeligt en ny vare.

 

Dokumentation og vejledning

Ønsker du yderligere oplysning eller rådgivning kan du sende en mail på epsilonaalborg@hotmail.com eller ringe på tlf. 40900535

 

Klageadgang

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte os på epsilonaalborg@hotmail.com eller ringe på tlf. 40900535. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

Center for Klageløsning Nævnenes Hus Toldboden 2

8800 Viborg Error! Hyperlink reference not valid.

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her – http://ec.europa.eu/odr