Farve

Trænger dit hår til en opfriskning?

Hårfarvning er ikke enkelt og nemt, det er vigtigt med den rette rådgivning og vejledning så du føler dig i trygge hænder. Vi giver os altid god tid til at tage en snak inden behandlingen, så du har tillid til at du får dine ønsker opfyldt.

Vi står altid klar til at tage en uforpligtende snak omkring dit hår. Vi er perfektioniske og kreative, og elsker at trylle nyt liv i dit hår. Uanset om du blot skal have en opfriskning af din nuværende farve, eller om du ønsker et helt nyt look, er vi klar til at hjælpe dig.

Et hav af muligheder

Vores hylder er fyldt op med de lækreste kvalitetsprodukter fra Milkshake. Mulighederne er mange, og vi er sikre på at vi kan give dig de bedste resultat.

Produkterne fra Milkshake er nøje udviklet for at skåne dig og miljøet. Alle ingredienserne er økologiske og så vidst muligt fri for sulfater, parabener og natriumchlorid. Alt emballage er genanvendeligt. Udover deres store udvalg af farver, har Milkshake et bredt sortiment af hårprodukter, som er utroligt plejende og meget velduftende. Vi guider dig til den bedste måde at passe på dit elskede hår.

Åbningstider

Mandag: 9.00 – 15.00
Tirsdag: 9.00 – 19.00
Onsdag: 9.00 – 18.00
Torsdag: 9.00 – 15.00
Fredag: 9.00 – 17.00
Lørdag – søndag: Lukket